Gratinerad kassler med mango
Har precis förberett middag!
Hittade ett recept i Hemmets journal som lät väldigt gott!
Vi får väl se i kväll hur de smakar..
Här är receptet:
4 portioner
2 mango
12 tunna skivor kassler
Gratängsås:
3 dl crème fraiche
3/4 dl mango chutney
1/2 spansk chilipeppar
2 dl riven lagrad ost
Servera med:
kokt potatis eller ris
sallad
Ugn: 225°
Gör så här:
1. Dela mangon (tänk på den platta kärnan i mitten)
och skär frukten i klyftor. Filea bort skalet.
Varva mango och kassler i två smorda ugnssäkra formar.
och skär frukten i klyftor. Filea bort skalet.
Varva mango och kassler i två smorda ugnssäkra formar.
2. Gratängsås: Vispa crème fraiche, mango chutney,
hackad chili och ost i en skål och bred över mangon och kasslern.
Gratinera mitt i ugnen i 10–15 minuter.
Servera med kokt potatis eller ris och sallad.
hackad chili och ost i en skål och bred över mangon och kasslern.
Gratinera mitt i ugnen i 10–15 minuter.
Servera med kokt potatis eller ris och sallad.
Smaklig måltid!
Kommentarer
Trackback